Meer resultaten voor schildersbedrijf

schildersbedrijf
Schilderwerken aannemers Oud-turnhout goudengids.be.
Vergelijk 33 bedrijven in de regio Oud-Turnhout Helsen Bart Lauwers Schilderwerken Kempense. vind contacten telefoon beschrijvingen openingsuren en reviews
Schilder behanger Decor Bart Sint-Truiden Hasselt Gingelom.
Decor Bart Sint-Truiden Sikkens Quality Painter. Decor Bart gevestigd in Sint-Truiden heeft jarenlang ervaring in binnenschilderwerken buitenschilderwerken en behangwerken. Het schildersbedrijf is Sikkens Quality Painter. Alle schilderwerken worden op een snelle en professionele manier uitgevoerd naar wens van de klant. Wij zijn actief in regio Sint-Truiden Hasselt Gingelom en Landen. Wenst u meer inlichtingen omtrent onze schilderwerken? Aarzel dan niet ons te contacteren op het telefoonnummer onderaan deze pagina! Schilderwerken en decoratiewerken in regio Sint-Truiden. data-cycle-prevprevControl_3571223 data-cycle-nextnextControl_3571223 data-cycle-center-horztrue data-cycle-slides div.slidepart data-cycle-slide-classslidepart data-allow-wraptrue data-cycle-logfalse. Uw partner voor schilderwerken en decoratiewerken in regio Landen Hasselt Sint-Truiden en Gingelom! Kerkom-Dorp 5 3800 Kerkom-bij-Sint-Truiden Sint-Truiden. 011 68 11 94.
Schilderwerken Limburg Schildersbedrijf JC Decor.
/ 3 / 3. JC DECOR is een professioneel schildersbedrijf in Limburg dat zich met uiterste zorg toelegt op de groeiende markt van interieur/exterieur-vormgeving. Met 25 jaar ervaring in elegante harmonieuze ontwerpen profileren wij ons als een gevestigde waarde in de designsector. Wij staan altijd garant voor een discrete en probleemoplossende A tot Z aanpak. We zijn gespecialiseerd in binnenschilderwerken voor zowel particulieren bedrijven winkels of industriële organisaties en besteden een uiterste zorg aan al onze uitvoeringen. Natuurlijk maken wij muren en ondergronden volledig schilderklaar.
Turks schildersbedrijf is beste van allochtonen.
Turks schildersbedrijf is beste van allochtonen. Door Kurt Meers op 22 mei 2012. Het Turkse koppel Coskun Ozcelik en zijn echtgenote Nurhan Kaya van CO Schilderwerken Genk gaat dit jaar met de award Ondernemende Nieuwe Limburger 2012 lopen. Een onderscheiding die Unizo-Limburg en het provinciebestuur jaarlijks uitreiken om het ondernemerschap bij allochtonen in de kijker te plaatsen. Coskun is sinds 1991 in België en afkomstig uit Ankara. Zijn echtgenote Nurhan is geboren in België en speelde al langer met het idee om een eigen zaak op te starten.
Schildersbedrijf Van Gorp IndustrieBentel.
PM Interieur Schildersbedrijf pur sang.
Denys Denysdesigns schildersbedrijf.
We zijn een gemotiveerd schildersbedrijf jong dynamisch flexibel en steeds bereikbaar. We streven naar het betere schildersbedrijf door het continue bijscholen door de opgebouwde ervaring door het blijven zoeken naar de beste produkten en het eerst zelf uittesten van elk product dat wordt gebruikt maar ook door aandacht te geven voor het milieu en veiligheid VCA label. Er is een garantie op de geleverde werken want duurzaamheid is een prioriteit voor ons. We zijn vooral actief in Brugge Knokke-Heist en omstreken.
de graaf Schildersbedrijf De Graaf BV.
In samenwerking met diverse bouwbedrijven uit deze regio zijn wij op dit moment bezig met diverse herstelwerkzaamheden aan woningen en gebouwen. Schildersbedrijf De Graaf heeft ruime ervaring in onderhoud renovatie en bouwkundige werkzaamheden. Ter verbetering van de bestendigheid tegen invloeden van milieu en weer. Staalconservering begint op de tekentafel. De conservering bepaalt de duurzaamheid van de constructie. Tewaterlating 6 oktober 2014. Afgelopen maanden hebben onze specialisten een optimaal verfsysteem aangebracht aan in en exterieur van het nieuwste ontwerp van Niestern Sander The Walk to Work Vessel W2W. Dit zeewaardig schip beschikt o.a. over een opslagcapaciteit voor chemische stoffen in dubbelzijdige stalen tanks.
Schildersbedrijf Noom Schilderwerk Schilders Behangwerk Glaswerk.
Onze opdrachtgevers zijn bijvoorbeeld particulieren bedrijven gemeentelijke instellingen woningbouwverenigingen en verenigingen van eigenaren. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw verbouw restauratie en groot onderhoud. Via deze website presenteert Schildersbedrijf Noom zich graag aan u. Schildersbedrijf Noom k w a l i t e i t s s c h i l d e r s s i n d s 1 9 0 2. In opdracht van Bouwbedrijf Boogert zijn we gestart met het binnen en buite. Fletcher hotel Du Comercce Middelburg. Grote renovatie Hotel-Restaurant Du Commerce Middelburg. In opdracht van Hanse staalbouw hebben we het schilderwerk uitgevoerd aan K.

Contacteer ons