Zoeken naar schilder mol

schilder mol
Ontdek het atelier van schilder Jakob Smits Mol Het Nieuwsblad.
C Maak van Mol jouw startgemeente! Nieuws uit een andere gemeente? Beschermd Malvinahof binnenkort gerestaureerd. Ontdek het atelier van schilder Jakob Smits. 08/09/2012 om 0300 door Tommy Maes. Jo Lommelen van de Molse Kamer voor Heemkunde in het atelier van Jakob Smits een kunstschilder die in 1928 overleed. In Mol-Achterbos kan je tijdens Open Monumentendag een kijkje nemen in het Malvinahof het vroegere schildersatelier van Jakob Smits. Het is een unieke kans want het beschermde gebouw wordt binnenkort gerestaureerd. Kunstschilder Jakob Smits kocht in 1888 een boerenwoning in Mol-Achterbos waarvan hij de schuur gebruikte als atelier.
CVO Kempen Schilder Behanger.
Een decoratieve muur of het combineren van trendy kleuren vormt de basis van een mooie leef of werkruimte. Je leert stapsgewijs een interieur verfraaien met een schilder of behangwerk. Inspelen op trends in de bouwsector is de toekomst! veiligheids en hygiƫnemaatregelen leren toepassen. nodige grondstoffen en materiaal vooraf berekenen per opdracht. gereedschappen herkennen en hun vereisten checken. juiste grondstoffen kiezen voor de bewerking van een materiaal.
Schilderwerken Mol goudengids.be.
85 resultaten voor schilderwerken Mol. 1 Alle bedrijven van Bastiaens Schilderwerken. e.g Ginderbroek 35A 2400 Mol. Bekijk alle adressen voor Bastiaens Schilderwerken. Alle schilderwerken binnen en buiten. Voor particulieren en bedrijven. Balen Neetlaan 27/4 2490 Balen. 900 1200 1300 1700.
Schilderwerken Decovat uit Mol uw schilder specialist!
Wij schilderen volledige huizen appartementen kantoren. Decovat uit Mol levert kwaliteit in schilderwerken en decoratiewerken. Ook zijn wij gespecialiseerd in verven en technieken met natuurverf en ecologisch verantwoorde verf. Wij gebruiken enkel nog ecologisch verantwoorde verf. Naast de schilderwerken kunnen wij ook instaan voor overige decoratie zoals wandbekleding vloerbekleding behang gordijnen. Decovat realiseerde reeds vele schilderprojecten in de regio rond Mol Retie Dessel Balen Lommel Meerhout Turnhout. Vraag gerust een offerte voor uw schilderproject!
Schilderwerken Bastiaens de schilder uit Mol Geel Balen Meerhout Dessel en omstreken.
Schilderwerken Bastiaens uit Mol zorgt voor al uw schilder en behangwerken. Ons team van geschoolde en ervaren arbeiders zorgt ervoor dat u zich nergens zorgen om hoeft te maken en dat alles tot in de puntjes wordt afgewerkt. Dit voor klanten in de regioMol Balen Geel Dessel Turnhout Retie Arendonk. maar ook veel verderBrasschaat Knokke Zoersel.
Schilderijen tekeningen en etsen Jakob Smits Museum Gemeente Mol.
Het zal echter nog een aantal decennia duren vooraleer de eerste stappen richting een museum worden gezet. Begin jaren 1970 neemt de gemeente Mol het roer hierbij in handen om een Smits-verzameling aan te leggen. Onder invloed van toenmalige voorzitter van de cultuurraad Albert Glazemaekers en schepen van cultuur Jo Valgaeren wordt er een commissie tot advies bij de aankoop van kunstwerken opgericht. In oktober 1972 koopt de gemeente vier tekeningen van Jakob Smits waaronder De veroordeling van de stroper en Blijde thuiskomst. In 1973 wordt het eerste schilderijtje Hoeve te Achterbos en drie etsen aangekocht. De jaren nadien groeit de collectie gestaag aan onder andere ook door schenkingen.
Schilder en behangwerken Mol.
Bij Verfshop en Decoratiewerken te Meerhout vindt u alles voor uw binnen en buitenhuis decoratie. Gerelateerde trefwoorden rolgordijnen vazen verven schilderwerken sigma verven badmat flex borden restaureren velux. Staat u er niet bij? Meld u dan gratis aan. Zoekresultaten 1 7 7 resultaten 0.08 seconden Pagina 1 1 van 1. Uw bedrijf op Handelsgids.
Schilders@School Sint-Lutgardis.
014 33 77 02.
DecoMol te Mol verf behang kleuradvies moluren vloerbekleding.
Neem een kijkje in onze winkel. 014 31 15 37. Ma Vr 09u00 12u00 13u00 18u00.

Contacteer ons