Meer resultaten voor schilder kortrijk

schilder kortrijk
de companie voor het fijnere schilderwerk van het interieur en de buitenkant van uw huis of gebouw. Schilderklaar en verkoopklaar zetten is onze budgetvriendelijke oplossing.
De firma is gespecialiseerd in schilder en decoratiewerken. Alhoewel van recente datum, namelijk opgericht in januari 2009, kan deze B.V.B.A. terugvallen op onze 25 jaren opgedane ervaringen op het terrein van binnen en buiten verfraaiing van allerlei woningen en gebouwen. Die situeren zich zowel in de particuliere, de professionele als in de openbare sector. Het nieuwe dat zich aankondigt op het gebied van stijl en gebruiksmaterialen in het fijnere schilderswerk, heeft geenszins onze passie voor het vak aangetast. In tegendeel, nieuwe uitdagingen spreken ons aan. Onze doelstelling blijft het afleveren van kwalitatief hoogstaande prestaties. Onze bedrijfscultuur is gevestigd op.: Eerlijke en duidelijke afspraken met de opdrachtgever.; Naleven van een correcte verhouding tussen prijs en kwaliteit. de co mpanie bvba Ferdinand Van Eeckhoutstraat 12, 8500 Kortrijk Tel: 32 056 29 38 76 Fax: 32 056 29 38 76.
Schilder en Decoratiewerken Philippe Van Meenen Kortrijk.
Main menu omega. Dienstverlening en bestuur. Home Schilder en Decoratiewerken Philippe Van Meenen. Schilder en Decoratiewerken Philippe Van Meenen. Bergstraat 2 Bus 2. Gsm: 0477 255728. Javascript is required to view this map. Stad Kortrijk Grote Markt 54 8500 Kortrijk 1777@kortrijk.be tel.
Schilder Kortrijk Expert in schilderwerken!
Bent u op zoek naar een schilder of stukadoor uit Kortrijk die u kan helpen bij één van de vele schilderwerken, zoals het bijwerken van de ramen of het verven van de gevel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Schildersbedrijf voor interieurdecoratie, Kortrijk, West-Vlaanderen Roodeco.
Roodeco, uw schilder in Kortrijk staat klaar met een antwoord op al uw vragen. Bezoek tevens onze nieuwe website www.Roodeco.be. Project: Table d'amis.' Ga naar je Mobile MS. Op zoek naar een schilder in Kortrijk? Roodeco is uw specialist in schilderwerken en decoratiewerken te West-Vlaanderen.
Schilderwerken Patrick Moreel.
Schildersbedrijf Patrick Moreel Bvba stelt kwaliteitsafwerking en professionaliteit voorop. Van kleine projecten tot exlusieve projecten, vloerbekleding, plamuurwerken en wandbekleding. Wij zijn graag uw professionele samenwerkingspartner. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Patrick Moreel Bvba. Schilderwerken Patrick Moreel.
Schilder en decoratiewerken Vandenhove Terry Kortrijk.
Dienstverlening en bestuur. Home Schilder en decoratiewerken Vandenhove Terry. Schilder en decoratiewerken Vandenhove Terry. Beiaardstraat 40 Bus A. Schilder en decoratiewerken. Vloer en wandbekleding. Javascript is required to view this map. Stad Kortrijk Grote Markt 54 8500 Kortrijk 1777@kortrijk.be tel.
Atelier 29 Schilderwerken Raamdecoratie.
Met het aanbod voor raamdecoratie zijn de mogelijkheden en de service nog ruimer geworden. Een meerwaarde met tevreden klanten als resultaat. Filip Vanryckeghem iXtra Interieur Architectuur. Atelier 29 Schilderwerken Raamdecoratie. Kortrijksestraat 29, 8501 Heule Kortrijk info@atelier29.be T. 056 41 38 78.
Glenn de schilder Kortrijk.
Integratie en diversiteit. Main menu omega. Dienstverlening en bestuur. Home Glenn de schilder. Glenn de schilder. Javascript is required to view this map. Stad Kortrijk Grote Markt 54 8500 Kortrijk 1777@kortrijk.be tel. 1777 gratis Thuisloket. Alle rechten voorbehouden Gebruiksvoorwaarden en privacy.
Interieuraannemer Meuleman realiseert interieurs, helemaal van begin tot eind.
Door te investeren in een nieuwe manier van werken, vinden ze bij Meuleman NV uit Kortrijk. De firma, gespecialiseerd in interieurafwerking, klopte aan bij Vens Thiers voor de. Skyfold-primeur in ARhus Roeselare. Als hoofdaannemer was Meuleman betrokken in de realisatie van de eerste SKYFOLD wand in België.

Contacteer ons