Zoeken naar mertens schilderwerken

mertens schilderwerken
Bedrijf Gemeente Wuustwezel.
U bent hier Home. Voorstelling Mertens Schilderwerken bvba is een familiaal bedrijf dat gespecialiseerd is in het uitvoeren van zowel binnen als buitenschilderwerken wand en vloerbekledingswerken. Als deze werken worden tot in de puntjes uitgevoerd voor zowel de partikulier een bedrijf als een openbare instelling. Merken De meest toegepaste verfprodukten zijn van de merken Sigma Sikkens Herbol Trimetal en Boss. Voor de vloerbekleding wordt voornamelijk met Forbo en Desso samengewerkt.
Mertens Schilderwerken Ervaring. Kwaliteit. Opvolging.
Schilderen behangen kaleien vloerbekleding. Geen uitdaging gaan wij uit de weg. Vraag je offerte aan. Wij helpen u graag verder. Wij zijn Mertens Schilderwerken uit Wuustwezel. Linoleum vinyl tapijt rubber. Maak u geen zorgen meer over alle hoeken en kanten. Wij nemen de stress uit uw handen. Binnen buiten industrieel en decoratief. Een techniek waarbij dunne kalkpleister wordt aangebracht op de muur. Interieur en kleur advies. Sinds 1959 werken wij met een team vaklieden. Wij verzorgen uw binnen en buitenschilderwerken behangen bekleden vloer en kaleien gevels.
Schilderwerken Mertens Uw partner voor een mooie afwerking! Deurne Diest.
Wat we u kunnen bieden. Uw partner voor een mooie afwerking! Uw partner voor een mooie afwerking! Schilderwerken Mertens bvba is een allround professioneel schildersbedrijf dat diensten levert voor zowel particulieren bedrijven als openbare instellingen. Met 20 jaar ervaring is geen project te groot of te klein. U kunt bij ons terecht voor zowel binnen als buitenschilderwerk behangwerken vloerbekleding kaleien en brandvertragende schilderwerken. Wij staan garant voor een stipte uitvoering degelijkheid kwaliteit en een correcte prijs! Dankjewel je bericht is verzonden. Dankjewel je bericht is verzonden.
Tony Mertens Adviseert en Realiseert.
15% op alle producten alleen geldig voor leden van Natuurpunt niet cumuleerbaar met andere acties. Inspired BY TONY MERTENS. Bij Tony Mertens vind je de mooiste en beste produkten aan de gegarandeerd laagste prijzen verf gordijnen Luxaflex behang en vloerbekleding laminaat parket vinyl LVT linoleum tapijt en karpetten. Deskundig technisch en decoratief advies is gegarandeerd. Onze kleur en decoratie-adviseurs komen gratis aan huis. Je betaalt 100 euro en krijgt deze in waardebons terug! Hiervoor krijg je 15u professioneel kleuradvies en decoratie-advies aan huis. Indien u meer dan 15u kleuradvies nodig heeft betaalt u 25 euro/05u voor elk extra half uur kleuradvies hiervoor krijgt u geen aankoopbons.
Schilderwerken Mertens Hoogstraten Tel 033145. Schilderwerken Aannemers goudengids.be.
Geverifieerde onderneming Wat is een geverifieerd bedrijf? Heilig Bloedlaan 277-279 2320 Hoogstraten. 03 314 52 78. 03 314 88 02.
Mertens schilderwerken decoratiewerken.
Wij leveren uitsluitend hoogstaand kwalitatief werk af. Indien u dat wenst gaan wij voor het totaalconcept. In dat geval volgen wij uw project van A tot Z op zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij kunnen rekenen op een team van ervaren vakmannen. Met de juiste materialen technieken en kleuren creƫren wij het interieur van uw dromen. Reeds vier generaties lang streven we er bij MERTENS naar om u optimaal bij te staan in de zoektocht naar uw droominterieur.
Mertens Schilderwerken BVBA BE 0475.260.408 Wuustwezel.
19/09/2017 Opleiding Prospectie Prospecteren en salesmanagement. Met een login krijgt u een overzichtelijke pdf per bedrijf die u kan printen en opslaan. Maatschappelijke zetel Bredabaan 398. Met een login ziet u de beschikbare vestigingsadressen. Met een login ziet u de website van de onderneming. Met een login ziet u het e-mailadres van de onderneming. Statutaire naam Mertens Schilderwerken BVBA. Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Met een login ziet u de juridische toestand van de onderneming. Met een login ziet u de personeelsklasse.
Mertens Interieur Home.
Opendeur groenten en bloemen. Vrijdag 15 t.e.m zondag 17 september. Woensdag 20 september @ 20u00 22u00. Dag van de klant. Vrijdag 6 t.e.m zondag 8 oktober. Reeds 3 generaties behoren vakmanschap en creativiteit tot onze sterkste troeven. Door ons ervaren en goed getraind personeel kunnen wij u een totaalpakket van woningdecoratie aanbieden. Ons motto luidt ontwerp advies en uitvoering.

Contacteer ons