Op zoek naar mertens schilderwerken?

mertens schilderwerken
Mertens schilderwerken Heist-op-den-Berg Inforegio.be.
Vind ik leuk 9. Uw schilder te Heist-op-den-Berg. Reeds drie generaties lang is familiebedrijf Mertens schilderwerken te Heist-op-den-Berg een begrip voor kwalitatief binnenschilderwerk buitenschilderwerk. Uit liefde voor authenticiteit en passie voor vakmanschap maken wij graag van uw huis, kantoor, bedrijf een sfeervolle omgeving.
Mertens Schilderwerken Ervaring. Kwaliteit. Opvolging.
Geregeld spraken we met elkaar over de stand van zaken. Foutloos leverde Mertens Schilderwerken dit toch wel grote project aan. Afgewerkt" voor de deadline." Onze living had dringend een make-over nodig. We besloten het te laten behangen door Mertens Schilderwerken.
Mertens Schilderwerken BVBA BE 0475.260.408 Wuustwezel.
Bekijk alle officiële publicaties van Mertens Schilderwerken in het Staatsblad. Met een Finance of Business Login consulteert u de RSZ-gegevens. Consulteer RSZ-gegevens van Mertens Schilderwerken. Enkel voor ingelogde gebruikers. Lees artikels over Mertens Schilderwerken in Trends Magazine. Enkel voor ingelogde gebruikers.
Mertens bvba in Heist-op-den-Berg met openingsuren Decoraties.
Wij zijn u graag van dienst bij al uw schilderwerken en bieden met onze ervaring en deskundigheid altijd een hoge mate van kwaliteit. Zo kunt u bij ons rekenen op een optimale service en persoonlijke betrokkenheid, gebruik van de beste verf en professionele schilderstechnieken, met uiteraard altijd een uitmuntende afwerking. Mertens Schilderwerken dat zijn schilderwerken met ambachtelijk vakmanschap!
Schilderwerken Mertens, Hoogstraten Tel: 033145. Schilderwerken Aannemers goudengids.be.
03 314 52 78. 03 314 88 02. Specialisatie: Decoratieve schildertechnieken binnen en buitenschilderwerken Algemene behangwerken Vloerbekleding, vinyl, tapijt, linoleum, raamgarnering, raamdecoratie Decoratief zandstralen van meubels Binnenhuisinrichting Volledige afwerking Interieurinrichting Kleuradvies Kaleien Spuitwerken voor deuren en meubels. Uw bedrijf toevoegen.
Mertens schilderwerken decoratiewerken.
MERTENS specialiseert zich in ambachtelijke en traditionele schilderwerken en decoratiewerken, behangwerken, raamdecoratie, vloerbekleding en kleuradvies. Wij leveren uitsluitend hoogstaand kwalitatief werk af. Indien u dat wenst, gaan wij voor het totaalconcept. In dat geval volgen wij uw project van A tot Z op zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
Schilderwerken Mertens Uw partner voor een mooie afwerking! Deurne Diest.
Schilderwerken Mertens bvba is een allround professioneel schildersbedrijf dat diensten levert voor zowel particulieren, bedrijven als openbare instellingen. Met 20 jaar ervaring is geen project te groot of te klein. U kunt bij ons terecht voor zowel binnen als buitenschilderwerk, behangwerken, vloerbekleding, kaleien, en brandvertragende schilderwerken.
Mertens Interieur Home.
Een prachtige toonzaal geeft u alvast een voorsmaak van onze mogelijkheden, zeker een bezoekje waard! Kies je voor Mertens Interieur dan kies je voor kwaliteit en degelijkheid. 03 314 52 78 Fax 03 314 88 02. Bekijk onze facebook pagina. 2015 Mertens Interieur.

Contacteer ons