Op zoek naar schilders vacatures?

schilders vacatures
schilder jobs Randstad.
voor zijn rekening nemen. Hij zorgt er kortweg voor dat een woning of bedrijfsruimte op een vakkundige manier in een ander kleedje worden gestoken. Maak een jobagent van je zoekopdracht. vacatures 1 10 van 14. Schilder particulier werken 23-8-2017. We zijn op zoek naar een schilder met ervaring dit voor diverse particuliere schilderwerken. schilder met ervaring particuliere werken 23-8-2017. We zijn op zoek naar een schilder met passie voor de job. Je staat in voor schilderen van particuliere gebouwen interieur alsook van scholen ed. Randstad Construct biedt werk aan een ervaren industrieel schilder.
Schilder Jobs Employment Indeed.com.
30 days ago save job more. View all Borgerstein jobs Sint-Katelijne-Waver jobs. Vivaldis Construct Bierbeek 11 locations. Voor een bedrijf te Bierbeek zijn we op zoek naar zeer ERVAREN SCHILDERS met ervaring in de vloerbekleding. Je hebt minstens 5 jaar ERVARING. Vivaldis Interim 21 hours ago save job more. View all Vivaldis Construct jobs Bierbeek jobs. Samen met de zaakvoerder alle privé schilderwerken kunnen uitvoeren over ganse regio West-en Oost Vlaanderen. Stipt Nauwkeurig Zelfstandig Willen. Vdab 12 hours ago save job more. View all Boldens Mario jobs Tielt jobs. Koetswerkhersteller Schilder Stage Destelbergen. De Lijn 20 reviews East Flanders. De technische diensten van De Lijn zijn per Vlaamse provincie opgedeeld in onderhoudscentra of in Technisch Service Centers. De onderhoudscentra bieden 1ste.
Kordekor Innoverende interieurs interieur spanplafonds spanplafond schilderwerken raamdecoratie maatwerkmeubilair projectcoördinatie barrisol Vacatures.
Als u graag wil meewerken aan stijlvolle en innoverende interieurs. stuur dan uw CV en motivatiebrief op naar hrm@kordekor.com. Bekijk hieronder onze openstaande vacatures. Vertegenwoordiger spanplafonds Oost-Vlaanderen Antwerpen Brussel.
Vacatures Flexschilder.nl.
33 40 uur 73. 25 32 uur 8. 9 16 uur 2. Hardenberg LBO MAVO VMBO MBO 40 uur per week 15-04-2017. In Hardenberg Ommen Den Ham en directe omgeving zijn wij voor het komende schilderseizoen 2017 op zoek naar Ervaren Onderhoudsschilders. Je bent en voelt je verantwoordelijk voor de uit te voeren werkzaamheden veelal onderhoudswerken bij zowel particulieren als af en toe zakelijke panden. Enter LBO MAVO VMBO MBO 40 uur per week 15-04-2017. Voor verschillende schildersbedrijven in o.a.
Admiraal Schilders Vacatures.
Werken bij Admiraal is werken bij een familiebedrijf. We zijn een enthousiaste club met maar liefst 30 vakmensen. Wel of geen vacatures we praten graag met echte specialisten leergierige jonge mensen of stagiaires. Ben jij zo iemand? Stuur ons dan een mail. We nemen zeker contact met je op. Op dit moment hebben wij een vacature voor.
Schilder vacatures Simply Hired.
345 Schilder vacatures. Vind je volgende kans op Simply Hired. Er worden elke dag nieuwe vacatures gepost.
Vacatures Straal en Schilderwerken TRIS.
Tris zoekt voortdurend naar gemotiveerde en vakkundige medewerkers om ons team te versterken. Wij geven graag kansen aan ambitieuze en gepassioneerde medewerkers die in een dynamisch bedrijf willen starten met doorgroeimogelijkheden. Als vakbekwame medewerker vorm jij de basis van TRIS. Je mag rekenen op de nodige opleidingen door je collegas. Wij houden van een no-nonsense mentaliteit. Samen willen we vooruit! Bij ons is de klant altijd koning. Oog voor detail daar draait het om! Onderstaande profielen zijn altijd welkom. DRINGEND GEZOCHT schilders industrie 5 personen.
Vacature ervaren schilders Nieuws Schilderwerken Martledeco.
Voor de uitbreiding van ons team zijn wij dringend op zoek naar ervaren schilders met een positieve ingesteldheid en oog voor detail. Dit verwachten wij van jou. Je hebt een schildersopleiding gevolgd en hebt werkervaring als schilder. Je bent stipt en gemotiveerd. Je bent praktisch aangelegd en hebt oog voor detailafwerking. Je kan zelfstandig werken binnen een team en houdt van afwisseling. Dit mag je van ons verwachten. Je komt terecht in een creatieve onderneming met een collegiale jonge werksfeer en met een open bedrijfscultuur. In deze gevarieerde job heb je eigen verantwoordelijkheden en krijg je de mogelijkheid om door te groeien.
Vacatures Vanwalleghem Schilderwerken Kortrijk.
Je hebt een diploma als schilder en je bent bereid bij te leren en te werken binnen een enthousiast team? Aarzel dan niet om contact op te nemen. stuur uw spontane sollicitatie naar info@vanwalleghem.eu. Vanwalleghem Schilderwerken Kortrijksestraat 72 8501 Heule Kortrijk info@vanwalleghem.eu T 056 41 38 78 G 0475 76 18 73.

Contacteer ons