Meer resultaten voor schilderwerken Gent

schilderwerken Gent
Schilderwerken Para.
Zowel voor particulieren als voor bedrijven is PARA de partner voor het uitvoeren van alle schilderwerken binnen en buiten aan woningen appartementen openbare gebouwen en kantoorruimtes. 09 345 95 05. Volg ons op facebook.
Schilderwerken behangwerken decoratiewerk schilder Gent.
data-cycle-prevprevControl_3938855 data-cycle-nextnextControl_3938855 data-cycle-center-horztrue data-cycle-slides div.slidepart data-cycle-slide-classslidepart data-allow-wraptrue data-cycle-logfalse data-cycle-timeout4000 data-cycle-speed1000 data-cycle-auto-heightfalse styleheight 164px. Van den Berghe Decor. Geen reviews Schrijf review. Aannemer schilderwerken en decoratiewerken Gent. Schildersbedrijf Van den Berghe Decor is uw specialist in schilderwerken in Sint-Amandsberg Gent. Wij beschikken over een team van 8 schilders klaar om uw wensen te verwezenlijken. Onze aannemingen gebeuren steeds door eigen personeel. Vanaf het eerste contact kiest Van den Berghe Decor meteen voor een professionele aanpak. Ook voor uw decoratiewerken staat schildersbedrijf Van den Berghe Decor altijd klaar. Wij luisteren steeds naar de wensen en behoeften van onze klanten gekoppeld aan ons professioneel advies en geven hierbij een correcte offerte mee.
Schilder Diensten 2dehands.be.
Wondelgem schilderwerken Gent.
Wondelgem websites in Wondelgem restaurants vastgoed opticiens webdesign kleding kapsalon bakker slagerij traiteur
In uw regio Schilder-Weetjes.
Een schilder kan uw woning in Gent hierdoor perfect schilderen en u profiteert tevens van een lagere prijs. Prijzen schilderwerk in Gent. De kosten van schilderwerken in Gent variëren per klus. Hieronder ziet u een overzicht van de gemiddelde prijs inclusief btw materiaal en loonkosten van de belangrijkste schilderwerken. Type schilderwerk Kosten Bijbehorende werkzaamheden. 15 tot 20 per m. Afhankelijk van soort verf en aanbreng. 12 tot 20 per m. Latexverf 2 keer sauzen. 15 tot 20 per traptrede. 2 keer grondverf en een eindlaag. 15 tot 25 per raam. 3 dikteranden tot 100mm breed. 20 tot 40 per m. Eén laag primer en twee lagen afwerking.
SCHILDERWERKEN GENT 40% OP JE SCHILDERWERK.
Je kan tot 40% besparen op je offerte aanvragen en je hoeft zelf niet op zoek naar een erkend en betrouwbaar schildersbedrijf. Laat je begeleiden door vakschilders. Door bij ons je online aanvraag formulier in te vullen word je rechtstreeks in contact gebracht met erkende schildersbedrijven uit uw regio.
Schilder Gent Schilderwerken Huyghe Wesley.
Kunnen uw muren wel eens een likje verf gebruiken? Reken op het vakmanschap van Schilderwerken Huyghe Wesley voor al uw schilderwerken in Gent en omstreken. Nood aan een ervaren behanger regio Gent? Schilderwerken Huyghe Wesley staat garant voor precisiewerk een snelle service en een correcte prijs-kwaliteitsverhouding. Schilderwerken Huyghe Wesley zorgt eveneens voor de raamdecoratie in uw woning jaloezieën rolgordijnen Zo hoeft u maar één partner aan te spreken voor de volledige aankleding. Verkiest u de gezelligheid van tapijt of het onderhoudsvriendelijke aspect van vinyl? Ook voor uw vloerbekleding bent u bij Schilderwerken Huyghe Wesley aan het juiste adres.
Schilder Gent behangwerken schilderwerken binnen Gent.
Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken. Ga naar je Mobile MS. Tulkens Nick Aannemer schilderwerken en decoratiewerken in regio Gent! Marie-Thérèse de Courtebournelaan 13 9041 Oostakker Gent. 09 251 37 94. 0496 50 96 13. 09 259 81 39. designed by met MySite.
S-Decor Schilderwerken en decoratiewerken te Gent alle schilderwerken.
Wenst u meer informatie of een offerte? S-Decor bestaat uit een aantal vakmannen met passie voor hun job die samen de handen in elkaar slaan. Schilderwerken pleisterwerken en decoratiewerken in Gent en daarbuiten. Wij verzorgen uw woning tot in de puntjes. Zowel binnenshuis als buitenshuis. Onze klanten zijn particulieren bedrijven kmo winkels kantoren restaurants en nog vele anderen. OPRICHTER en CEO van S-Decor. Het kloppend hart en zenuwcentrum van S-Decor. Met meer dan 20 jaar ervaring een vakman pur sang! Een buitenbeetje met verschillende specialisaties op zak waaronder kalk verven structuur verven patinas en stucwerken. Sammy verzorgt uw werken tot in de puntjes.

Contacteer ons