Resultaten voor industriele schilderwerken

industriele schilderwerken
O.I.L. NV Oplossingen op maat Industrile schilderwerken.
nv kan zo een oplossing bieden voor een langdurige conservering of tegemoetkomen aan esthetische verwachtingen.
Industriële Schilderwerken.
PIC reno-decor Industriële schilderwerken Houd uw staalwerk vrij van roest.
Waterdicht maken en isoleren. Waterdicht maken van parkings. Houd uw staalwerk vrij van roest. Bij stalen constructies buizen en kranen is roest een gevaarlijke vijand die ervoor kan zorgen dat uw faciliteiten of materialen hun stevigheid verliezen. PIC reno-decor is dé specialist die ervoor zorgt dat uw staalwerk opnieuw gezond wordt. Welke oppervlakten kunnen we aan? PIC reno-decor straalt alle roest vuil en oude verflagen af zodat de ondergrond blank en proper is voor een ideale hechting. Daarna schilderen we alles opnieuw met een beschermende verflaag voor een duurzaam resultaat.
Schilderwerken Industrieel goudengids.be.
4 A I S. Dompel 19 2200 Herentals. Werkplaatsenstraat 5 7850 Lettelingen Edingen. Aven Ackers 8 9130 Verrebroek Beveren. RUE DE THEUX 50 4141 LOUVEIGNE SPRIMONT. Dalstraat 109 9100 Sint-Niklaas. Rue des Gaillettes 22 4651 Battice Herve. Rue du Ruisseau 45 4100 Seraing.
Industriële schilderwerken Knesselare BVBA Peter Verstuyf.
BVBA Peter Verstuyf in Knesselare is uw partner voor al uw industriële schilderwerken in nieuwbouw en renovatie. Welke werken voeren wij uit. Wij brengen diverse verfsystemen aan op gebouwen en constructies. Traditionele verven zoals alkyd epoxy polyurethaan en zinkfosfaat. Coatings op verschillende laagdiktes in maritieme industriële en chemische omgevingen. Brandwerende coatings tot RF 2 met certificaat. Bij ons kunt u terecht voor zowel nieuwbouw als renovatie waarvoor we telkens specifieke werkzaamheden uitvoeren.
Industriële straal en schilderwerken Group Suerickx.
Schilderen van retail kantoren. Schilderen van tanks staalconstructies. Schilderen van gebouwen industriële schilderwerken. Schilderen van gebouwen infrastructuur. Alle buitenschilderwerken aan grote gebouwen waaronder kantoorcomplexen of logistieke en industriële gebouwen. Ook schilderen van bruggen en tunnelcomplexen. Schilderen van retail kantoren. Alle binnenschilderwerken in retail en kantoren. Verfijnd schilderwerk voor grote oppervlaktes. Schilderen van tanks staalconstructies. Industriële schilderwerken van tanks en staalconstructies. Na het reinigen ontroesten en stralen brengen we de juiste beschermingslagen aan. Specialist nodig in industriële schilderwerken? Wij komen langs voor een technische analyse en een offerte. Contacteer ons op info@groupsuerickx.be of 0800 290 64. Eigen engineers projectleiders werfleiders preventieadviseur.
Industriële Schilderwerken SchilderWerkenBertelle.be Algemene Schilderwerken.
Veiligheid op de werf is en blijft hoogste prioriteit bij Schilderwerken Bertelle. Zo beschikken wij over een VCA-certificaat en hebben we onze eigen preventieadviseurs. Onze vakmensen respecteren strikt de geldende veiligheidsregels op iedere industriële site of bouwwerf. Wij staan als industrieel schildersbedrijf garant voor een vakkundige uitvoering van alle toevertrouwde industriële schilderwerken. Onze schilders zijn gecertificeerd. Elke opdracht voor industriële schilderwerken leveren wij op met 10 jaar garantie.
Recoclean Renovatie Conservering Cleaning.
Onze gespecialiseerde teams zijn 24/7 in de weer om de ons toevertrouwde schepen en offshore installaties te wassen ontroesten hydrojetten gritstralen en te pistoolspuiten. Bewust van de risico volle taken die we uitvoeren borgen wij onze eigen veiligheid en die van anderen met ons VCA systeem.
Industriële schilderwerken De Antwerpse Schilderscentrale.
Zoekt u een professionele schilder voor een klein groot of héél groot schilderproject? Dan zit u bij de Antwerpse schilderscentrale zeker goed! Particuliere en industriële schilderwerken en vooral schilderwerken voor grote overheidsopdrachten zijn namelijk onze specialiteit. Wat schilderen we zoal? Bij de Antwerpse schilderscentrale schilderen we écht alles. Dat kan een binnenmuur een gevel of zelfs het dak van een particuliere woning zijn maar ook voor bedrijven fabriekshallen en voor openbare gebouwen voeren wij op regelmatige basis industriële schilderwerken uit.

Contacteer ons