Op zoek naar schilderwerken Genk?

schilderwerken Genk
Turks schildersbedrijf is beste van allochtonen.
Turks schildersbedrijf is beste van allochtonen. Door Kurt Meers op 22 mei 2012. Het Turkse koppel Coskun Ozcelik en zijn echtgenote Nurhan Kaya van CO Schilderwerken Genk gaat dit jaar met de award Ondernemende Nieuwe Limburger 2012 lopen. Een onderscheiding die Unizo-Limburg en het provinciebestuur jaarlijks uitreiken om het ondernemerschap bij allochtonen in de kijker te plaatsen. Coskun is sinds 1991 in België en afkomstig uit Ankara. Zijn echtgenote Nurhan is geboren in België en speelde al langer met het idee om een eigen zaak op te starten. In december 2009 gingen ze van start met hun schildersbedrijf CO Schilderwerken. Omdat Nurhan veel kennis heeft van ondernemerschap sociale wetgeving en verzekeringen werd zij de zaakvoerder.
prijs schilderwerken m2 Genk.
Schilders Genk prijs schilderwerken m2. Genk Schilders prijs schilderwerken m2. Prijs schilderwerken m2 Genk. Binnen 1 tot 3 maanden. Binnen 3 tot 6 maanden. Prijs schilderwerken m2 Genk links. Bouwen verbouwen of kopen? Financieel Schilderwerk buiten op hout EURO. Schuren gronden Verwijderen van schilderwerk op betonwand.
schilderwerken herstellingen klusjes Derossi FreddyGenk.
Stuur naar een vriend Versturen naar Outlook Toevoegen aan TomTom. 0 reviews 0 reviews Schrijf review. Genk Klusjesdienst Derossi Freddy. Voor alle herstellingen in huis! Sportlaan 13 3600 Genk. 0476 25 80 69. Klusjesdienst uw klusjesman die meteen in actie schiet. Tien jaar herstellen en schilderen. Lijkt uw huis steeds meer op een ruïne nu de verf van uw gevel bladdert? Buigen uw dakgoten gevaarlijk door onder het gewicht van de opgestapelde bladeren? Of is een lekkende kraan de soundtrack van uw ontbijt? Bel dan snel naar de Klusjesdienst.
Nurhan Kaya LinkedIn.
december 2009 heden 5 jaar Genk. Uw partner in schilderwerken. Een jong schildersbedrijf en al enkele jaren actief in heel België maar met meer dan. Schildersbedrijf CO verzorgt veel binnenschilderwerk in o.a. hotels bedrijven en scholen enz. CO is tevens uitvoerder van een hoop diensten zowel binnen als buiten. Het is daarbij de kwaliteit die voor ons voorop staat. Door gebruik te maken van de modernste middelen garanderen wij deze kwaliteit. Bij elke project van groot tot klein is dit ons uitgangspunt. Vakkennis precisie technieken en ervaring liggen ten grondslag aan deze kwaliteit.
Schilderwerken VRH.
Welkom op onze website. Schilderwerken VRH is een professioneel schildersbedrijf met een jarenlange ervaring. Wij staan steeds garant voor een professionele afwerking. Degelijkheid en kwaliteit is onze troef. Zowel particulieren als bedrijven kunnen op onze diensten beroep doen. Indien u specifieke vragen of wensen hebt dan zullen wij u graag te woord staan. In onze Foto Gallerij kan u steeds een kijkje nemen om enkele voorbeelden te bekijken over reeds uitgevoerde projecten. Wij streven naar 100% klanten tevredenheid. Indien u wenst kan u steeds contact opnemen via het invulformulier op de contact pagina. Alvast bedankt voor uw interesse.
buitenschilderwerken interieurafwerking brepoels kermt Hasselt.
Algemene Schilderwerken Brepoels Ludo uit Kermt bij Hasselt Limburg is al sinds 1998 een vaste waarde in algemene schilderwerken. Wij staan tot uw dienst met de volgende service. Buitenschilderwerk schilderen of kaleien van gevels oliën vernissen en lakken van houtwerk. Interieurafwerking schilderen behangen oliën van meubels. Levering en plaatsing van raamdecoratie vloerbedekking en vloerbekleding. Reiniging van en schilderwerk aan gevels wanden en vloeren na brand en/of waterschade. Verkoop van interieur en verfbenodigdhedenvoor doe-het-zelvers in onze zaak De Verfwinkel. Interieurafwerking Raamdecoratie Vloeren Iso Kurk.
Schilderwerken Genk Sterk in schilderen.
Het verven van de muren binnenshuis het bijwerken van de trap en gevel of het voorzien van de keuken en badkamer van een nieuw kleurtje vormen voorbeelden van schilderwerken. Bent u op zoek naar een erkend schilder of schildersbedrijf in Genk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij sturen u met alle plezier diverse offertes toe die u zelf kunt vergelijken op basis van prijs en aanbod.
Schilder in Genk schilder-info.be.
In de omgeving binnen 30 km. Met 15 jaar ervaring wij zijn graag tot uw dienst voor al uw buiten en binnen schilderwerken. Schilderwerken JC Decor Widooie. Schilderwerken Limburg JC Decor wij verzorgen binnenschilderwerken buitenschilderwerken en gevelschilderwerken. Wij geven professioneel interieuradvies en leveren. JC Decor bvba tongeren. Van Gompel Nv Leopoldsburg. Van Tichelen Decoratie Bvba Balen. In de omgeving binnen 45 km. KVG Schilder interieurafwerking Tienen Goetsenhoven.
CO Schildersbedrijf.
APPLE STORE TE GENT. DRIEPARDEN HOTEL TE MECHELEN. CO Schilderwerken heeft van Unizo-Limburg en de provincie Limburg het award voor Ondernemende Nieuwe Limburger 2012 mogen ontvangen. Graag danken wij iedereen die ons hierbij geholpen heeft en hopen op vele jaren met vele awards. Welkom op de nieuwe bedrijfs website van CO Schildersbedrijf! Neem gerust een kijkje in onze referentie's om onze laatste projecten te bekijken!

Contacteer ons