Op zoek naar opleiding schilder?

opleiding schilder
opleidingen Syntra West.
Opleiding van 0 sessies. Word na 3 jaar schilder en leer het beroep aan de hand van diverse praktijkopdrachten. Opleiding van 0 sessies. Aannemer schilderwerken versneld. Word na 2 jaar schilder en leer het beroep aan de hand van diverse praktijkopdrachten.
Opleiding Voltijdse dagopleiding Schilder SYNTRA Limburg Verzilver je talent.
1 jr madiwodovr vm-nm. Deze opleiding kan ook op maat van uw bedrijf. Al wie werkzaam is bij een schilder en zijn vaardigheden wil aanscherpen. Al wie zichzelf wil omscholen zodat hij bij een schilder aan de slag kan. Al wie de ambitie heeft het beroep zelfstandig uit te oefenen.
Voltijdse dagopleiding schilder SYNTRA Midden-Vlaanderen.
500 praktijkgerichte, professionele opleidingen. Zoek een opleiding. U bevindt zich hier.: Home Opleidingen Voltijdse dagopleiding schilder. Voltijdse dagopleiding schilder. Tijdens deze éénjarige opleiding leer je alles over de basistechnieken voor wand en vloer. Als schilder voorzie je allerlei oppervlakken van een kleur en een beschermlaag.
Opleidingen: schilder-decorateur GO! Sibbo Tongeren.
Na het behalen van alle met 1 aangeduide competenties wordt aan de leerling het getuigschrift van verworven competenties van het afgerond geheel schilder uitgereikt. Na het behalen van alle met 2 aangeduide competenties wordt aan de leerling het getuigschrift van verworven competenties van het afgerond geheel behanger plaatser van wand en vloerbekleding uitgereikt.
Schilder PCVO Limburg.
32 089 77 09 55 pcvolimburg@limburg.be. Visie/Missie FAQ Pers Centrumregl. Handel en administratie. U bevindt zich hier: Home Interieur Schilder. Module 1: Basis schilderwerk Manueel dekkend schilderwerk A. Met penseel, kwast en rol ga je aan de slag. Egaal dekkend schilderen.
Schilder-decorateur Buitengewoon secundair onderwijs.
Hier vind je in alfabetische volgorde de namen van de opleidingen die in het buitengewoon secundair onderwijs opleidingsvorm 3 georganiseerd kunnen worden. Vermits de opleiding verzorgende in afbouw is nemen wij voor deze opleiding geen geconcretiseerd opleidingsprofiel op in deze informatiebank.
Opleiding Aannemer schilderwerken SYNTRA Limburg Verzilver je talent.
Blijf op de hoogte of stel een vraag over deze opleiding. Al wie werkzaam is bij een schilder en zijn vaardigheden wil aanscherpen. Al wie zichzelf wil omscholen zodat hij bij een schilder aan de slag kan. Al wie de ambitie heeft het beroep zelfstandig uit te oefenen.
Onderwijskiezer.
De opleiding Schilder-decorateur bestaat uit 7 modules.: Plaatsing soepele vloerbekleding. Gedetailleerde informatie over wat deze modules precies inhouden, kan je lezen bij Opleidingsstructuur onder het tabblad Links. Andere DBSO-opleidingen die zich situeren in dezelfde branche en deels uit dezelfde modules bestaan zijn: Schilder, Behanger en Plaatser soepele vloerbekleding. Schilder decorateur Modulair DBSO.
Aannemer schilderwerken voltijdse dagopleiding Syntra AB.
Tijdens deze opleiding word je praktijkgericht opgeleid tot Aannemer Schilderwerken. Wie na deze opleiding nog niet als zelfstandig schilder aan de slag wil, kan als medewerker aan de slag bij tal van schildersbedrijven. Schilders zijn namelijk veel gevraagd op de arbeidsmarkt.

Contacteer ons